Foglalás | Kezdőlap

Köszönettel vettük, hogy megtisztelted irodánkat bizalmaddal, reméljük ajánlatunk elnyeri tetszésed és Téged is a törzsutasaink táborában köszönthetünk. Az alábbiakban tájékoztatást adunk a foglalás menetéről, majd a részvételi díj befizetésének lehetőségéről.

A kiválasztott utazás lefoglalása:
Az útfoglalás elindításához írásos megrendelést kérünk, mely történhet a weboldalon keresztül (utaknál), e-mailen és levélben is.
A megrendeléshez az alábbi adatokat kérjük:
- Megrendelő neve és az utastársak neve-i ha többen utaztok
- A szerződést kötő levelezési címe és telefonszáma
- Születési dátum és útlevélszám
Ezen adatok alapján fogja kiállítani irodánk a megrendelő lapot, utazási szerződést és az útlemondási biztosítást.

A megrendelés visszaigazolása a MistralTravel-Line iroda által:
A megrendelést követően irodánk azonnal újra ellenőrzi a szabad helyeket és megcsinálja a végleges foglalást.
A szabad helyek visszaigazolása e-mailben történik.
Figyelem: a szolgáltatások végleges megrendelése akkor történik meg, ha hozzánk visszaérkezett az aláírt utazási szerződés, illetve a részvételi díj kiegyenlítésre került!

Last minute foglalásoknál előfordulhat, hogy az adminisztrációs időn belül elfogynak a helyek (percenkét változhatnak). Ezért kérjük, ha biztos szeretnéd foglalni a kiválasztott ajánlatott, akkor amilyen gyorsan csak lehet, írd meg Nekünk a kért adatokat. Amennyiben határidő után érkezik meg  a részvételi díj, akkor újból le kell kérni a helyfoglalást. Ha már nincs hely, akkor felajánlunk másik utat vagy visszautaljuk a befizettett összeget.

A fizetés történhet személyesen ügyfélszolgálati irodánkban:
6000.Kecskemét, Zimay L.u.16
Vagy bármely Unicredit Bank fiókban közvetlen befizetéssel és banki átutalással.
Az utazás lefoglalásához a részvételi díj 40 %-nak megfizetésével van lehetőség (eltérő eseteket külön jelezzük), illetve amennyiben az indulás 30 napon belül van, úgy a teljes részvételi díjat meg kell fizetni. Előlegfizetés esetén a hátralék fizetési határideje az indulást megelőző 30. nap.

Az utazáshoz szükséges dokumentumok:
Az utazáshoz szükséges úti okmányokat, a részvételi jegyet  az indulást megelőző napokban adjuk át az alábbi módon:
- személyesen irodánkban vagy e-mailben
Eltérő esetben az utazásszervező iroda gyakorlatához igazodva Utasaink a reptéren kapják meg a vouchert és a repülőjegyet.

Utazasguru.hu weboldal üzemeltetője  a MistralTravel-Line Utazási Iroda. A weboldalon taláható utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Az utazási szerződés nem jön létre a foglalás elküldésével, csak az utazási szerződés írásban rögzített feltételei szerint és a részvételi díj megfizetése után.

Kellemes utazást és élményekben gazdag időtöltést kíván a MistralTravel-Line csapata.

KeresésKezdőlapRólunkFoglalásElérhetőségekAdatvédelmi tájékoztatóHírlevél