Utazásguru
Trópusi jóga-körút Srí Lankán

Info:

Ha szívesen kipróbálnád a jógát vagy netán már jógázol is, szereted a természetet és az utazást és egy olyan hétre vágysz, amikor minden Rólad szól, akkor ezt az utat Neked találták ki!

Leírás:

Testi-lelki feltöltődésre vágysz? Vonz a Jóga és a Trópusok? Jelentkezz a Trópusi Jóga-körútra Srí Lankán!

Miért éppen Srí Lanka?

Stresszmentes, egzotikus környezet, ahol a kikapcsolódás garantált.

Aranyszínű strandok, köd borította hegyek, hatalmas elefántok, óriási bálnák, zöldellő teaültetvények, meleg mosolyok és fenséges múlt – ez mind Srí Lanka!

Mitől jóga-körút?

A teljes testi lelki feltöltődést a mindennapi Tropical Yoga órák biztosítják.

A Természet 5 alapelemén keresztül (Föld, Víz, Tűz, Levegő Éter) a mindannyiunkban jelen lévő ősi tudást ébresztjük fel. Olykor az Óceánhoz kapcsolódunk, máskor a Naphoz vagy a Holdhoz és közben a jógagyakorlatok és a meditáció segítségével az egyensúlyon, az elengedésen, a befogadáson dolgozunk vagy más, aktuális életterületünkkel foglalkozunk.

A részvétel nem kötelező, de az órák abszolút személyreszabottak, az egyéni igényekhez igazodnak, így szinttől és tapasztalattal függetlenül bárki által látogathatóak. Megtartásukra az adott nap programjához igazodva reggel vagy késő délután kerül sor.

Részletes program

Okt. 19. Egyénileg utazás Srí Lankára. Igény esetén a Jetwing Travel Budapesti indulással külön térítés ellenében kedvezményes áron repülőjegyet biztosít.

Okt. 20. Érkezés Srí Lankára, találkozás a Colombo-i repülőtértől 20 perc autóútra (13km) fekvő tengerparti üdülővároskában, Negombo-ban. A szállás elfoglalása a Jetwing Beach 5*-os szállodában. Az utazás fáradalmainak kipihenése, strandolás. Átmozgató, laza tengerparti jógaóra a megérkezés jegyében.

Okt. 21. Reggeli után utazás Sigiriya-ba. Sigiriya „oroszlán-sziklájának” meghódítása, melyre az V. sz.-ban a menekülő Kassapa király építtetett erődöt. A palota romjai ma is sejtetik annak egykori nagyságát. A ligetes tájon magasodó magányos szikláról nagyon szép panorámában gyönyörködhetünk. Szállás a Habarana Village by Cinnamon 4 *-os hotelben. Késő délutáni jógaóra a trópusi kertben.

Okt. 22. Kora reggeli jógaóra a Napfelkeltében. Reggeli után utazás Dambulla sziklakolostorához, a Világörökség része, a szobrokkal és festményekkel díszített barlangszentélyek a buddhizmus különböző korszakainak jellegzetes örökségei. Továbbutazás a hegyvidéki Kandy-be, a szingaléz királyok utolsó fellegvárába. Városnézés és a Fog templom megtekintése, majd este zenés táncbemutató a híres Kandy táncosokkal. Szállás Kandy-ben az Cinnamon Citadel 4 *-os szállodában.

Okt. 23. Reggeli jógaóra a felkelő Nap fényében. Reggeli után indulás Galle festői szépségű tengerpartjára. Galle partja tökéletes helyszínként szolgál, hogy egy függőágyban elfekve friss lassival vagy kókuszdióval a kezünkben élvezzük a tengerparti szellőt és a pihenést. Szállás Galle-ban a Jetwing Lighthouse 5*-os szállodában.

Okt. 24-25-26. Pihenés és Srí Lanka egyik leggyönyörűbb strandjának élvezete. Jógaórák napi rendszerességgel, hol a szálloda zöldellő kertjében, hol pedig a tengerparti naplementében. Szállás mindvégig a Jetwing Lighthouse 5*-os hotelben deluxe szobákban. Napközben szabad program a tengerparton vagy a városban. Okt. 26-án este záró meditáció a Naplementében.

Fakultatív programlehetőség: dzsipszafaris kirándulás az Uda Walawe Nemzeti parkba. Az elefántok, majmok, krokodilok, vízi bivalyok és egyéb állatfajok százainak otthont adó terület méltán Srí Lanka egyik legnépszerűbb nemzeti parkja.

Okt. 27. Reggeli a szállodában. Majd transzfer a repülőtérre és egyéni menetrend függvényében hazautazás.

Okt. 28. Hazaérkezés, a csoportos repülőjegy igénybevétele esetén a kora délelőtti órákban.

Az ár tartalmazza: körutazást légkondicionált járművel az előzőekben adott program szerint, tengerparti pihenést 4 éjre, a körutazás során helyi angol nyelvű idegenvezetést, szállást 4*-os és 5*-os  szállodákban kétágyas szobákban, félpanziós ellátást, repülőtéri transzfert, jóga és meditációs órákat

A részvételi díjon felül fizetendő: repülőjegy budapesti indulással jelenleg 196.000 Ft-tól/fő, vízumdíj 12.000 Ft/fő, belépőjegyek a helyszínen fizetendők kb. 120 USD/fő, útlemondási biztosítás 1,5%, ajánlott Baleset-, Betegség-, és Poggyászbiztosítás 565 Ft-tól/fő/nap, borravalók, fakultatív kirándulás az Uda Walawe Nemzeti parkba

Az utazást a Tropcial Yoga jóga stúdióval együttműkődve szervezzük. A jóga oktatással kapcsolatos bővebb információ kérhető: nora.tropicalyoga@gmail.com  

A programváltoztatás  és a szállodacsere jogát fenntartjuk.

 

 

Október
 Indulás kezdete
Ellátás
Nap / éj
Utazás
 
 Aktuális ár / fő
 
KeresésKezdőlapRólunkFoglalásElérhetőségekAdatvédelmi tájékoztatóHírlevél